LOGO_Kontaktlinskl_Since1974.png

Nattlinser

Ortho-K linser = nattlinser
Är det säkert? Självklart! Undersökningar och erfarenhet har visat att hela processen är 100% återgående. Om du bestämmer dig för att sluta med nattlinserna så återgår ögat till det normala, och du kommer att kunna se som du gjort tidigare. Detta gör nattlinser till ett perfekt alternativ till dig med torra ögon, som bär linserna dygnet runt eller du som har funderat på ögonlaserbehandling.

Hur är det möjligt att bära linser över natten?
Nattlinserna är gjorda i ett av de bästa syregenomsläppliga materialen som finns idag. Detta för att säkerhetsställa maximal komfort och säkerhet under natten. Den andra unika fördelen med nattlinser är att man ger ögat full syretillförsel hela den vakna tiden.

Hur kan jag testa nattlinser?
Kontakta oss på 011-12 35 26 för en kontroll och konsultation. Man bör ligga i styrkeomfånget -0,50 till -5,00, ha ett brytningsfel som ligger under -2,50, för att denna korrigering ska kunna fungera bra. Vi analyserar dina ögon i en topograf och utifrån detta beställs sedan linserna. Efter första natten med linserna kommer din optiker att följa upp förändringen med täta kontroller, tills du sedan återkommer på kontroll var 6:e månad.

Vad kommer det att kosta?
En konsultation kostar 500:- där vi går igenom om det kan fungera med nattlinser för dig. Tillpassning med efterföljande kontroller och upplärning kostar 1495:-. Dina linser läggs sedan upp på ett autogiroavtal och ska bytas ut var 12:e månad för att kunna erbjuda optimal korrigering.

"Flera stora studier visar att nattlinser stoppar upp utvecklingen av närsynthet med upp till 50%."

Nattlinser_litenbild-scaled.jpg
Nattlinser_litenbild_2-scaled.jpg

Lämna glasögon och linser hemma

Nattlinser är lösningen för dig som vill slippa glasögon och kontaktlinser under hela dagen och vill ha full rörelsefrihet samtidigt som du kan njuta av en perfekt syn. Om du är en älskare av friluftsliv och sport, kommer du att uppskatta det faktum att med nattlinser kan du använda solglasögon utan problem. Så, oavsett om du vill simma, springa eller bara slappna av, nattlinser ger dig friheten att göra precis det du vill utan några synproblem.

Rulla till toppen